Friday, September 23, 2016

Travis Audubon Field Trip - September 18, 2016

We had 16 participants and 43(-/+) species on our monthly field trip Sunday, September 18. It was hot and there were virtually NO migrants except for a great display by a Peregrine Falcon. The bird tried for a Wood Duck and missed. It then perched in the open just across from the fishing dock so that we could great photos (like the one from Lee Wallace attached as it took off) and bino/scope views. Join us for a future field trip by registering on the Travis Audubon field trip page. You can also join us for the Big Sit at Commons Ford on October 9. Details for this are also on the Travis Audubon field trip page. http://travisaudubon.org/get-outdoors/field-trips

2 comments:

 1. nhà cung cấp cửa kính tự động tốt nhất tại việt Nam. Đại lý ủy quyền của những nhà cung cấp cửa tự động hiện đại nhất trên thế giới đã và đang được nhiều người tin dùng. có thể nhiều bạn đọc còn thắc mắc rằng Barie tự động là gì? Hãy cùng tìm hiểu chi tiết nhé.
  Thời trang là một trong những điểm không thể thiếu trong cuộc sống. Các phối quần áo có thể nói lên một phần nào đó tính cách của bạn. quần alibaba mặc với áo gì là đẹp và hợp thời trang nhất. hiện nay, có rất nhiều loại thuốc nhuộc tóc độc hại gây ảnh hưởng đến sức khỏe của con người. Cho nên, dầu gội nhuộm tóc là sự lựa chọn của nhiều bạn trẻ. Và dầu gội nhuộm tóc etude có tốt không tìm hiểu chi tiết cùng chúng tôi nhé.

  ReplyDelete
 2. Your website is really nice and this is a great inspiring article.

  goldenslot
  gclub online
  gclub casino

  ReplyDelete